Tilbud

Siersbøl – Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner

Giv dit look et luksuriøst touch med disse ørestikker fra Siersbøl. De klassiske ørestikker er lavet i 8 karat guld og prydes af en kubisk zirkon. Øreringene måler i diameter 2,5 mm. og har 6 grabber, der sikrer at zirkonen bliver holdt på plads. Disse ørestikker er ideelle både til hverdag og fest og giver et smukt touch til ethvert outfit. Bredde: 2,5 mm.

Siersbøl - Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008361981
Varenummer (SKU): 6942300585407373 Kategori:

Siersbøl – Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Ørestik i 8 karat guld med 2,5 mm. med zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008361981