Tilbud

Siersbøl – Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner

Nyd det elegante udseende af disse charmerende ørestikke fra Siersbøl. De er fremstillet af 8 karat guld og dekoreret med fire mm. kubisk zirkonia sten, der skaber et enestående og klassisk udseende. Dette sæt ørestikker er en smuk tilføjelse til både hverdag og fest og er den perfekte måde at pifte dit outfit op på. Gør din stil endnu mere attraktiv med disse elegante øreringe fra Siersbøl.

DKK kr. 765,00
kr. 850,00
Siersbøl - Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008167651 Varenummer (SKU): 6942301689322152 Kategori:

Siersbøl – Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Ørestik i 8 kt. guld med 4 mm. zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008167651