Tilbud

Siersbøl – Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct.

Gør din dag lidt mere luksuriøs med disse fasinerende Siersbøl-ørestikker i 14 karat hvidguld. Hvert design er dekoreret med brillantkrystaller for at give et touch af glamour, og ørestikkerne måler 7,5×7,5 mm og har en åben cirkel. Uanset om du leder efter et glamourøst look til en aften i byen eller et mere professionelt look til hverdagen, så er disse ørestikker det perfekte match. Med en samlet vægt på 0,008ct. er disse ørestikker det perfekte valg til kvinder, der ønsker at eje et stykke smukt håndværk.

DKK kr. 2.965,50
kr. 3.295,00
Siersbøl - Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008320919 Varenummer (SKU): 6942300534959558 Kategori:

Siersbøl – Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct.

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct. er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct. får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Ørestikker i 14kt. hvidguld m. i alt 0,008ct.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008320919