Tilbud

Siersbøl – Ørestikker i forgyldt sølv med blomst

Giv dit look et ekstra pift med disse smukke ørestikker fra Siersbøl! Disse ørestikker er lavet af forgyldt sølv og har en lille blomst, der giver et feminint touch. Siersbøl er et underbrand til det danske smykkehus Nordahl Andersen, og deres smykker er skabt med stor respekt for design, håndværk og kvalitet. Kombinér disse ørestikker med et smukt guldarmbånd fra Siersbøl og skab et klassisk og stilfuldt look.

DKK kr. 300,00
kr. 395,00
Siersbøl - Ørestikker i forgyldt sølv med blomst
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008377241 Varenummer (SKU): 6942301359365968 Kategori:

Siersbøl – Ørestikker i forgyldt sølv med blomst

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Ørestikker i forgyldt sølv med blomst bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Ørestikker i forgyldt sølv med blomst er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Ørestikker i forgyldt sølv med blomst får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siersbøl – Ørestikker i forgyldt sølv med blomst online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Ørestikker i forgyldt sølv med blomst uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Ørestikker i forgyldt sølv med blomst. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377241