Tilbud

SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon

Vær udsmykket med den elegante SIERSBØL-ringe i forgyldt sølv. Denne smukke ring er designet med organiske former, der er smykket med et lille hjerte, en blomst og en lille klar zirkon. Den er skabt af Siersbøl for Nordahl Andersen og findes i både forgyldt sølv og børstet sølv. Denne unikke ring vil gøre det perfekte statement! Den vil med garanti være et smukt supplement til enhver garderobe og er en del af et sæt, der vil skabe et harmonisk og stilfuldt look. Giv dig selv eller dine kære denne forgyldte ring og oplev elegancen i Siersbøls forgyldte sølvringe.

DKK kr. 805,00
kr. 895,00
SIERSBØL - Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008377739 Varenummer (SKU): 6942301336275624 Kategori:

SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomst, hjerte og zirkon. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377739