Tilbud

SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54**

Tag et kig på SIERSBØLs forgyldte sølvring med blomster – perfekt til enhver lejlighed! Denne smukke ring lavet af Siersbøl for Nordahl Andersen er både tilgængelig i forgyldt sølv som denne her, men også i børstet sølv. Denne ring er en del af et sæt, der også indeholder et matchende armbånd og ørestikker. Det forgyldte sølv giver denne smukke ring et strejf af elegance og klasse, som er perfekt til at løfte ethvert outfit. Opdag den fantastiske SIERSBØL ring og dens matchende armbånd og ørestikker i dag.

DKK kr. 500,00
kr. 695,00
SIERSBØL - Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008377593
Varenummer (SKU): 6942301146236594 Kategori:

SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54**

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54** er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54** får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx SIERSBØL – Ring i forgyldt sølv med blomster str. 54**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377593