Tilbud

Siersbøl – Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld

Værdsæt det helt specielle med denne klassiske 8 karat guldring fra Siersbøl. Den har en smuk dybgrøn syntetisk smaragd omkranset af klare zirkoner, der giver det ekstra spark til hvert look. Det er det perfekte smykke til enhver lejlighed, især som gave til Mors Dag eller konfirmanden. Uanset hvad, vil denne ring bringe et smukt og klassisk element til ethvert outfit. Siersbøl er kendt for deres høje kvalitet, der gør dette smykke til et uvurderligt stykke at have i sin samling.

DKK kr. 1.755,00
kr. 1.950,00
Siersbøl - Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008341693
Varenummer (SKU): 6942300670269716 Kategori:

Siersbøl – Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Ring m. grøn smaragd og zirkoner i 8kt. guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341693