Tilbud

Siersbøl – Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld – 10 mm.

Udtryk din personlighed med det unikke 8kt. guldvædhæng fra Siersbøl. Det runde vedhæng har en smuk hjerteudstandsning og passer perfekt til indgravering af tekst, så du kan skabe et helt unikt smykke. Smykket måler 10 mm med en tæt mat overflade, som har en smuk glød. Dette vedhæng uden kæde er et elegant og stilfuldt valg, som du kan bruge til mange lejligheder. Se vores store udvalg af guldkæder her for at gøre dit personlige smykke perfekt.

DKK kr. 715,00
kr. 795,00
Siersbøl - Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld - 10 mm.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008341853 Varenummer (SKU): 6942301165061329 Kategori:

Siersbøl – Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld – 10 mm.

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld – 10 mm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld – 10 mm. er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld – 10 mm. får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld – 10 mm. online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld – 10 mm. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Rund plade med hjerte vedhæng i 8kt guld – 10 mm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008341853