Tilbud

SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm)

SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm): Find det perfekte klassisk vedhæng til at personliggøre dit look. Dette 10 mm. vedhæng er lavet af 8 – 14 kt. guld og giver dig mulighed for at få det indgraveret med en tekst. Det er et klassisk vedhæng med en Ø10mm bredde, som vil være en personlig påmindelse om noget vigtigt. Det er muligt at få det vedhæng med en indgravering. BEMÆRK: Sælges uden indgravering.

DKK kr. 585,00
kr. 650,00
SIERSBØL - Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008252098 Varenummer (SKU): 6942301774465862 Kategori:

SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm)

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm) bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm) er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm) får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm) online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx SIERSBØL – Rund plade vedhæng i 8kt. guld (Ø10mm). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008252098