Tilbud

SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm

Flot og klassisk, SIERSBØL sølv rhodineret vedhæng/charm hjerte er det perfekte valg til enhver lejlighed, uanset om du vil glæde en du holder af, eller give din stil et moderne touch. Vedhænget har en blank overflade og er 9mm bredt og 15mm højt. Det er fremstillet af høj kvalitet rhodineret sølv og vil give et elegant og moderne udtryk. Det er det perfekte valg til at glæde alle.

DKK kr. 112,50
kr. 125,00
SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008244581 Varenummer (SKU): 6942300641511229 Kategori:

SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx SIERSBØL sølv rhod. vedhæng/charm hjerte 15x9mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244581