Tilbud

SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm

Det flotte og klassiske SIERSBØL Sølv rhodineret vedhæng hjerte er det perfekte valg for dem der ønsker et smukt og yndigt vedhæng. Designet er lavet af rhodineret sølv og har en glansfuld overflade, der giver vedhænget en stilsikker udstråling. Vedhænget måler 21x15mm og er derfor perfekt til enhver lejlighed.

DKK kr. 202,50
kr. 225,00
SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008244543 Varenummer (SKU): 6942301562166306 Kategori:

SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SIERSBØL sølv rhod. vedhæng hjerte 21x15mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008244543