Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – G

But friendly Give din halskæde personlighed og betydning med et smukt bogstav vedhæng fra Siersbøl. Det er lavet af 14 karat guld med en blank overflade, der giver et smukt spil i lyset. Det er en tidløs accessory, der er perfekt til at udtrykke dine unikke værdier og fremhæve din personlighed. Det er det perfekte valg for alle, der ønsker at skabe en holdbar og personlig stil. Opgrader din look med Siersbøl’s Bogstav vedhæng i 14 kt. guld og giv det et personligt præg.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld - G
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav G 14 Karat Guld Vedhæng
3
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav G 14 Karat Guld Vedhæng
5
DKK kr. 695,00
Bogstav G 14 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
4.5
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav G Vedhæng i 14 Karat Guld
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav G 14 Karat Guld Vedhæng fra
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434036 Varenummer (SKU): 6942300175627255 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – G

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – G bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – G er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – G får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – G online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – G uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – G. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434036