Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – H

Gør din halskæde personlig med det smukke 14 karat guldvedhæng fra Siersbøl. Det store bogstav vedhæng har en smuk blank overflade, der reflekterer lyset og skaber et unikt og charmerende udtryk. Det elegante vedhæng er sikker på at tilføje personlighed og betydning til enhver halskæde. Det perfekte tilføjelse til enhver samling. Giv dit look en elegant og professionel finish med dette smukke bogstav vedhæng.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld - H
5
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav H 14 Karat Guld Vedhæng
3
DKK kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav H 14 Karat Guld Vedhæng
5
DKK kr. 695,00
Bogstav H 14 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
4.5
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav H Vedhæng i 14 Karat Guld
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav H Vedhæng i 14 Karat Guld
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434043 Varenummer (SKU): 6942300175627256 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – H

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – H bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – H er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – H får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – H online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – H uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – H. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434043