Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – N

Giv din halskæde personlighed og betydning med Siersbøl’s bogstav vedhæng i 14 karat guld. Det fine vedhæng har en blank overflade, som reflekterer lyset på smukkeste vis. Et perfekt vedhæng til at tilføje et personligt touch til enhver halskæde. Det er enkel elegance og professionelt håndværk i et. Prøv bogstav vedhæng fra Siersbøl i 14 karat guld og give din smykkekollektion et unikt præg.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld - N
5
DKK kr. 695,00
Siersbøl - Guldvedhæng bogstav - N - 14 kt.
4.5
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav N 14 Karat Guld Vedhæng fra Nordahl Andersen
DKK kr. 695,00
kr. 695,00
Nordahl Andersen Bogstav N 14 Karat Guld Vedhæng
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008434104 Varenummer (SKU): 6942300175627262 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – N

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – N bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – N er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – N får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – N online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – N uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i 14kt. guld – N. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008434104