Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (I)

Siersbøl byder på et smukt bogstavvedhæng i rhodineret sølv. Vedhængene måler knap 1 cm i diameter og har en blank overflade. Med et bogstavvedhæng kan du personliggøre din halskæde og give den ekstra betydning. Det smukke sølvvedhæng er det perfekte accessoire til enhver lejlighed. Med et bogstavvedhæng fra Siersbøl kan du fremhæve dit look og give det en personlig touch.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i sølv (I)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008445049 Varenummer (SKU): 6942300175771005 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (I)

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (I) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (I) er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (I) får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (I) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (I) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (I). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008445049