Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (U)

Giv din halskæde personlighed og betydning med dette elegante bogstav vedhæng fra Siersbøl. Det er fremstillet af rhodineret sølv og har en dejlig blank overflade. Det måler lige knap 1 cm i diameter og er derfor let at bære. Med et bogstav vedhæng fra Siersbøl bliver din halskæde ekstra smuk og unik. Dette bogstav vedhæng i sølv (U) er det perfekte valg, hvis du ønsker at give dit look et personligt touch.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i sølv (U)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008445155 Varenummer (SKU): 6942300175771017 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (U)

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (U) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (U) er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (U) får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (U) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (U) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (U). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008445155