Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (V)

Med et bogstavvedhæng fra Siersbøl kan du give din halskæde personlighed og betydning. Vores bogstavvedhæng er lavet af rhodineret sølv og har en blank overflade. De måler lige knap 1 cm i diameter og er derfor enkle at bære. De er det perfekte valg til at gøre en halskæde helt personlig og unik. Kombiner vedhænget med flere andre bogstavvedhæng for at skabe det fulde udtryk.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i sølv (V)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008445162 Varenummer (SKU): 6942300175771018 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (V)

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (V) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (V) er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (V) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (V) online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (V) uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (V). Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008445162