Tilbud

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W)

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W) Giv din halskæde et personligt præg med et stort bogstavvedhæng fra Siersbøl. Det smukke bogstavvedhæng er fremstillet i rhodineret sølv og har en glat og blank overflade. Vedhænget måler 1 cm i diameter og vil pryde dit look. Det er nemt at tilføje et spændende strejf af personlighed til din halskæde med et bogstavvedhæng.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Siersbøl - Stor Bogstav vedhæng i sølv (W)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008445179 Varenummer (SKU): 6942300175771019 Kategori:

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W)

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W) bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W) er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W) får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W) online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W) uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – Stor Bogstav vedhæng i sølv (W). Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008445179