Tilbud

Siersbøl – Thorshammer vedhæng i sølv, lille

Kombinerer traditionel nordisk form med moderne finish. Dette lille løse vedhæng i rhodineret sølv er udformet som Thor’s hammer og et yndigt accessoire til enhver samling af smykker. Det er en slående måde at tilføje et godt heldig symbol til din daglige stil.

DKK kr. 175,00
kr. 195,00
Siersbøl - Thorshammer vedhæng i sølv, lille
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008383525 Varenummer (SKU): 6942302014970757 Kategori:

Siersbøl – Thorshammer vedhæng i sølv, lille

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Thorshammer vedhæng i sølv, lille bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl – Thorshammer vedhæng i sølv, lille er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Siersbøl – Thorshammer vedhæng i sølv, lille får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Thorshammer vedhæng i sølv, lille online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl – Thorshammer vedhæng i sølv, lille uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Siersbøl – Thorshammer vedhæng i sølv, lille. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008383525