Tilbud

SIERSBØL – Vedhæng i børstet sølv med zirkon

Siersbøl har det smukke organiske vedhæng i rhodineret sølv. Vedhænget kommer med en kæde som måler 42 cm og er også rhodineret sølv. Smykkerne fra Siersbøl er designet eksklusivt og fremstillet af høj kvalitet. Du kan finde mange af disse smykker i serier af armbånd, øreringe og vedhæng. Dette vedhæng er udsmykket med et hjerte og en zirkon. Det er det perfekte smykke til enhver lejlighed.

DKK kr. 535,00
kr. 595,00
SIERSBØL - Vedhæng i børstet sølv med zirkon
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008377111 Varenummer (SKU): 6942301265666727 Kategori:

SIERSBØL – Vedhæng i børstet sølv med zirkon

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Vedhæng i børstet sølv med zirkon bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL – Vedhæng i børstet sølv med zirkon er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber SIERSBØL – Vedhæng i børstet sølv med zirkon får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SIERSBØL – Vedhæng i børstet sølv med zirkon online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL – Vedhæng i børstet sølv med zirkon uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx SIERSBØL – Vedhæng i børstet sølv med zirkon. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377111