Tilbud

Siersbøl – Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde

Det fineste ovale vedhæng fra Siersbøl. Det er lavet i forgyldt sølv og har et eksklusivt designs. Det følger også en kæde på 60 cm, som ligeledes er forgyldt sølv.Smykkerne fra Siersbøl er fremstillet af høj kvalitet og er den perfekte måde at tilføje et touch af elegance og stil til din daglige stil.

DKK kr. 675,00
kr. 750,00
Siersbøl - Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008377104
Varenummer (SKU): 6942301237384308 Kategori:

Siersbøl – Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Siersbøl – Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siersbøl – Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Siersbøl – Vedhæng i forgyldt sølv med blade incl. kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377104