Tilbud

SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon

SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon er et elegant og feminint smykke, som vil være den perfekte måde at få et ekstra strejf af luksus på. Det forgyldte sølvvedhæng er designet med en enkelt smuk blomst med en lille zirkon i centrum. Smykket er udført i høj kvalitet og eksklusivt design, som vil give et charme og stil til ethvert look. Siersbøl tilbyder også tilsvarende ørestikker og armbånd, som vil komplimentere dette vedhæng perfekt.

DKK kr. 535,00
kr. 595,00
SIERSBØL - Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008377142 Varenummer (SKU): 6942301267032333 Kategori:

SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med en blomst og zirkon. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377142