Tilbud

SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon

Nyd det smukke design fra Siersbøl med dette forgyldte vedhæng. Designet er organisk og består af små hjerter, blomster og zirkoner. Vedhænget kommer med et 42 cm langt rhodineret sølvkæde. Disse smykker er skabt med ekstraordinær omhu og er udformet af et højkvalitetsmateriale for at sikre holdbarhed og elegance. Giv et touch af glamour til dit outfit med dette forgyldte vedhæng og vær klar til at tiltrække alles beundrende blikke.

DKK kr. 625,00
kr. 695,00
SIERSBØL - Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008377128 Varenummer (SKU): 6942301265846412 Kategori:

SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx SIERSBØL – Vedhæng i forgyldt sølv med hjerter og zirkon. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377128