Tilbud

SIERSBØL – Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon

Vedhænget er perfekt som et symbol på kærlighed og venskab, eller som et unikt og personligt gave til en du holder af. Vedhænget er komplet med en smuk solid kæde i rhodineret sølv, som har en længde på 45cm. Med dette smukke vedhæng med sine sarte detaljer, vil du bringe et luksuriøst look til dit outfit.

DKK kr. 445,00
kr. 495,00
SIERSBØL - Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008377135
Varenummer (SKU): 6942301266852648 Kategori:

SIERSBØL – Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL – Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SIERSBØL – Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber SIERSBØL – Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SIERSBØL – Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL – Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx SIERSBØL – Vedhæng i rhodineret sølv med blomst og zirkon. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377135