Tilbud

Siersbøl – Vedhæng med små fødder i sølv

Det har en justerbar kæde, der er lavet af sterling sølv. Dette vedhæng er et must-have til enhver luksuriøs garderobe og vil gøre sig sygt godt på enhver smykke-samling. Det er et unikt og smukt design, der er lavet med øje for detaljer. Med dette Siersbøl vedhæng kan du skabe et luksuriøst look, som du kan nyde i lang tid. Dette vedhæng med små fødder er et perfekt valg som gave til en special person.

DKK kr. 280,00
kr. 350,00
Nordahl Andersen Fødder Vedhæng i Sterling Sølv
3
DKK kr. 280,00
kr. 350,00
Nordahl Andersen Fødder Sterling Sølv Vedhæng 2170049
4.5
DKK kr. 280,00
kr. 280,00
Nordahl Andersen Fødder Sterling Sølv Vedhæng fra
DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Siersbøl - Vedhæng med små fødder i sølv
5
DKK kr. 350,00
Nordahl Andersen Fødder Sterling Sølv Vedhæng 2170049
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008364371 Varenummer (SKU): 6942300516371604 Kategori:

Siersbøl – Vedhæng med små fødder i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siersbøl – Vedhæng med små fødder i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siersbøl – Vedhæng med små fødder i sølv er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl – Vedhæng med små fødder i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl – Vedhæng med små fødder i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl – Vedhæng med små fødder i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl – Vedhæng med små fødder i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008364371