Tilbud

SIERSBØL14 kt. hjerte vedhæng i 8mm

Flot, klassisk og yndigt guld hjerte vedhæng fra Siersbøl. Vedhænget har en blank overflade, der giver det et elegant udseende. Det er tilgængeligt i 8 eller 14 karat guld. Det rene guld hjerte vedhæng har en højde på 8 mm. Få dit klassiske vedhæng i dag, og tillad dit hjerte at tale!

DKK kr. 805,00
kr. 895,00
Siersbøl - 8 eller 14 kt. hjerte vedhæng i 8mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008253033 Varenummer (SKU): 6942301667350646 Kategori:

SIERSBØL14 kt. hjerte vedhæng i 8mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SIERSBØL14 kt. hjerte vedhæng i 8mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIERSBØL14 kt. hjerte vedhæng i 8mm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber SIERSBØL14 kt. hjerte vedhæng i 8mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SIERSBØL14 kt. hjerte vedhæng i 8mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SIERSBØL14 kt. hjerte vedhæng i 8mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SIERSBØL14 kt. hjerte vedhæng i 8mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008253033