Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz

En smuk og feminin ring fra Sif Jakobs. Ringen er lavet af 18 karat forgyldt metal og har en rund, flad pladetop på Ø11 mm med plads til gravering. Forgyldningen er komplet med et klart facetslebet zirkon. Dette er en elegant og stilfuld ring, der vil gøre dit outfit til noget helt særligt. Bær den på en finger eller brug den som en smuk statement-ring. Uanset hvad du vælger, vil du se smuk ud med Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz.

DKK kr. 749,00
Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif JakobsEAN: 5710698068552 Varenummer (SKU): 1030501810074028 Kategori:

Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Sif Jakobs Follina Pianura Piccolo ring i forgyldt med cz. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710698068552