Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler

Giv et unikt og smukt touch til dit tøj med denne forgyldte Padua ring fra Sif Jakobs. Ringen er fremstillet i 18 karat guldbelagt sterling sølv og har 5 hvide ferskvandsperler med en diameter på 4,5 mm. Denne ring har et sofistikeret og feminint udtryk, der passer perfekt til både hverdag og fest. Perlerne giver et ægte look, der ikke kan gå glip af. Giv dit outfit et eksklusivt touch med denne Sif Jakobs Padua forgyldte ring.

DKK kr. 583,00
kr. 1.295,00
Sif Jakobs Padua Ring SJ-R22235-P-YG-52 - Woman - 925 sterling silver
4.5
DKK kr. 1.299,00
Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif JakobsEAN: 5710698078537 Varenummer (SKU): 1030500171662249 Kategori:

Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Sif Jakobs Padua forgyldt ring med hvide perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5710698078537