SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner

SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd i forgyldt sterling sølv er et virkelig smukt og eksklusivt smykke. Armbåndet er fremstillet af 18 karat forgyldt sølv og er smykket med 4 klare aflange baguette zirkoner. Ankerkæden måler 20 cm, men kan justeres indtil 14,5 cm ved hjælp af glidelåsen. Gør dit look komplet med dette elegante armbånd, som vil være det perfekte førstevalg til enhver anledning.

DKK kr. 699,00
SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif JakobsEAN: 5710698071217 Varenummer (SKU): 1030501397862208 Kategori:

SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx SIF JAKOBS PRINCESS BAGUETTE armbånd I FORGYLDT MED klare zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Sif Jakobs

EAN

5710698071217