Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner

DKK kr. 559,20
kr. 699,00
Sif Jakobs - Armbånd Princess Baguette - 18 kt. forgyldt med multifarvede zirkoner
DKK kr. 699,00
Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner
5
DKK kr. 699,00
Bracelets
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif JakobsEAN: 5710698071224 Varenummer (SKU): 1030501828439576 Kategori:

Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i forgyldt med multifarvede zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Sif Jakobs

EAN

5710698071224