Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner

Giv dit outfit et elegant touch med dette Princess Baguette armbånd i rhodineret sølv fra Sif Jakobs. Det flotte armbånd har fire aflange baguette zirkoner fordelt på ankerkæden, som giver et smukt og stilfuldt udseende. Armbåndet måler 20 cm, men kan justeres ind til 14,5 cm med glidelåsen. Dette armbånd er det perfekte valg for at fuldende et professionelt look.

DKK kr. 479,20
kr. 599,00
Sif Jakobs - Armbånd Princess Baguette med hvide zirkoner
DKK kr. 599,00
Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif JakobsEAN: 5710698071200 Varenummer (SKU): 1030501397862220 Kategori:

Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Sif Jakobs Princess Baguette armbånd i sølv med klare zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Sif Jakobs

EAN

5710698071200