Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm

Denne flotte sølv armbånd fra Sif Jakobs vil være det perfekte tilføjelse til din garderobe. Armbåndet er fremstillet af rhodineret sterling sølv og måler 19,5 cm. Capri armbåndet kan bruges alene eller sammen med andre armbånd for at skabe et unikt og elegant look. Dette armbånd vil bringe stil og klasse til enhver lejlighed.

DKK kr. 1.199,20
kr. 1.499,00
Sif Jakobs - Armbånd Capri
DKK kr. 1.379,00
Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm
5
DKK kr. 1.399,00
Sif Jakobs - Capri Bracelet
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif JakobsEAN: 5710698073884 Varenummer (SKU): 1030501420267394 Kategori:

Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Sif Jakobs sølv armbånd, Capri 19,5 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Sif Jakobs

EAN

5710698073884