Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet

Dette smukke Skagen Katrine armbånd er fremstillet af PVD guldfarvet stål og har en lille krystal inde i cirklen. Med kædelåsen kan armbåndet justeres, så det passer perfekt til enhver hånd. Cirkelvedhænget har en diameter på 16 mm, og det forgyldte armbånd vil give et elegant touch til enhver outfit. Dette Katrine armbånd fra Skagen er et smukt valg for dem der søger et unikt og stilfuldt guldfarvet armbånd.

DKK kr. 398,40
kr. 498,00
Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SkagenEAN: 4064092170856 Varenummer (SKU): 1030500772450038 Kategori:

Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Skagen Katrine armbånd med cirkel, guldfarvet. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4064092170856