Tilbud

Skytsengel armbånd i forgyldt sølv – Åben

Giv dit look et personligt præg med det smukke Skytsengel armbånd fra Heiring. Armbåndet er i forgyldt sølv med zirkonia og kan indstilles på to længder: 18 og 15,5 cm. Style det evt. med et par matchende ørestikker eller det populære skytsengle vedhæng for et komplet look.

DKK kr. 715,50
kr. 795,00
Skytsengel armbånd i forgyldt sølv - Åben
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heiring
EAN: 5712773117407
Varenummer (SKU): 6942301331995796 Kategori:

Skytsengel armbånd i forgyldt sølv – Åben

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Skytsengel armbånd i forgyldt sølv – Åben bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Skytsengel armbånd i forgyldt sølv – Åben er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Skytsengel armbånd i forgyldt sølv – Åben får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Skytsengel armbånd i forgyldt sølv – Åben online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Skytsengel armbånd i forgyldt sølv – Åben uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Skytsengel armbånd i forgyldt sølv – Åben. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773117407