Tilbud

Skytsengel armbånd i sort sølv – Åben

Smukt og enkelt Skytsengel armbånd fra Heiring. Armbåndet er i sort oxyderet sølv med zirkonia. Det har en åben engel som giver et eksklusivt look. Størrelsen er justerbar på to længder: 18 og 15,5 cm. Stil det evt. med et par matchende ørestikker for at få et færdigt look.

DKK kr. 715,50
kr. 795,00
Skytsengel armbånd i sort sølv - Åben
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeiringEAN: 5712773117414 Varenummer (SKU): 6942301331997198 Kategori:

Skytsengel armbånd i sort sølv – Åben

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Skytsengel armbånd i sort sølv – Åben bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Skytsengel armbånd i sort sølv – Åben er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Skytsengel armbånd i sort sølv – Åben får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Skytsengel armbånd i sort sølv – Åben online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Skytsengel armbånd i sort sølv – Åben uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Skytsengel armbånd i sort sølv – Åben. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773117414