Tilbud

Skytsengel ørehænger i forgyldt sølv – Lukket

Skytsengle ørehænger i forgyldt sølv – Lukket. Tag et smukt og elegant look på, med disse skytsengle ørehænger i forgyldt sølv. Ørehængerne sidder på helt enkle ørebøjler i rhodineret sterling sølv og har to zirkonia, en i hver ørering. Læg et luksuriøst touch til dit outfit og giv dit look et stilfuldt touch med disse skytsengle ørehænger.

DKK kr. 810,00
kr. 900,00
Skytsengel ørestikker i forgyldt sølv - Lukket
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeiringEAN: 5712773117599 Varenummer (SKU): 6942301332028466 Kategori:

Skytsengel ørehænger i forgyldt sølv – Lukket

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Skytsengel ørehænger i forgyldt sølv – Lukket bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Skytsengel ørehænger i forgyldt sølv – Lukket er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Skytsengel ørehænger i forgyldt sølv – Lukket får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Skytsengel ørehænger i forgyldt sølv – Lukket online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Skytsengel ørehænger i forgyldt sølv – Lukket uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Skytsengel ørehænger i forgyldt sølv – Lukket. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773117599