Tilbud

Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv – Åben

And modern design. Her er ørestikkerne i sort oxyderet sølv, designet med to detaljerede skytsengle med flotte zirkonia. Et klassisk look, der passer til enhver stil. Utrolig lette at style og kombinere med andre smykker. Ørestikkerne er fremstillet af sterling sølv og fås også i sølv og forgyldt sølv. En perfekt gave til en du holder af. Giv dette moderne danske design til din søster, mor eller kæreste og vær sikker på, at de vil elske det. Skytsengle ørestikkerne fra Heiring er et enkelt, let og moderne værk, der giver et smukt touch til enhver stil.

DKK kr. 810,00
kr. 900,00
Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv - Åben
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeiringEAN: 5712773117544 Varenummer (SKU): 6942301026792715 Kategori:

Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv – Åben

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv – Åben bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv – Åben er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv – Åben får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv – Åben online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv – Åben uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Skytsengel ørestikker i sort oxyderet sølv – Åben. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773117544