Tilbud

Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – Stor åben

Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – STORT er et smukt og populært vedhæng. Det er lavet i forgyldt sølv med en krystal zirkonia. Højden er 18 mm og bredden er 10 mm, så det er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Det kommer ikke med en kæde, så du kan vælge en, der passer til din personlige stil. Se også billede nummer to for at se detaljerne.

DKK kr. 472,50
kr. 525,00
Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv - Stor åben
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heiring
EAN: 5712773117650
Varenummer (SKU): 6942300073729310 Kategori:

Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – Stor åben

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – Stor åben bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – Stor åben er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – Stor åben får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – Stor åben online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – Stor åben uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Skytsengel vedhæng i forgyldt sølv – Stor åben. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Heiring

EAN

5712773117650