Tilbud

Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten**

Giv din lille pige et smykke hendes veninder vil misunde – denne sølv halskæde med ugle og zirkonia sten! Kæden er lavet af rhodineret sølv af høj kvalitet, og er 38 cm lang. Udover kæden har uglen og stenene et lyst skinnende udseende, som vil give et stilfuldt look til enhver pige. De matchende øreringe til dette smykke kan også købes, så din lille pige kan få et komplet udseende. Giv din pige en halskæde, hun vil elske og passe på – Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten!

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008158024 Varenummer (SKU): 6942300459531162 Kategori:

Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten** er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten** får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten** online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Sølv halskæde med ugle og zirkonia sten**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008158024