Tilbud

Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde

9mm Mariehøne med kædeVedhænget er lavet af rhodineret sølv af meget høj kvalitet og måler 9mm. Kæden er lavet af rustfrit stål og er justerbar, så den kan tilpasses netop det look, du ønsker. Denne halskæde er perfekt for enhver ægte mariehønepige, der ønsker et elegant og stilfuldt tilbehør. Halskæden giver dig et unikt og feminint look, der skiller sig ud fra mængden. Dette sølv vedhæng er et sikkert valg, som du vil elske at have på.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008258304 Varenummer (SKU): 6942301072420289 Kategori:

Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Sølv Mariehøne vedhæng 9mm m. kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008258304