Tilbud

Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia**

Vær den første til at give dit barn det nyeste skud på stammen. NOA Kids Jewellery har designet en smuk og unik samling af sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia. Ørestikkerne er lavet af rhodineret sølv med en blank overflade, som giver et flot udtryk. Børnene vil elske disse øreringe, som er det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Match dem med den matchende halskæde for et fuldendt look. Giv dine børn et smukt og elegant smykke med NOA Kids Jewellery.

DKK kr. 150,00
kr. 250,00
Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008175151 Varenummer (SKU): 6942300192124738 Kategori:

Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia** er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Sølv øreringe med hjerter, blomster og lyserød zirkonia**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008175151