Tilbud

Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten**

Ørestikke med ugle og zirkonia sten. Disse sølv ørestikker er rhodineret og har en glat overflade, der giver et flot udseende. De matcher perfekt den tilhørende halskæde fra NOA Kids Jewellery og er fremstillet med øje for, at smykket kan bruges mange år frem.

DKK kr. 175,50
kr. 195,00
Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008158017 Varenummer (SKU): 6942301087808848 Kategori:

Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten** er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten** får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Sølv ørestik, ugle med zirkonia sten**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008158017