Tilbud

Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia**

Flot vedhæng fra Nordahl, med et unikt design. Kæden er lavet af rhodineret sølv og har en blank overflade. Vedhænget er smykket med en pink syntetisk safir og kubiske zirkonia sten, hvilket giver et stilfuldt look. Kæden har en længde på 42+3 cm og har et professionelt udseende. Sølv roset vedhænget er den perfekte måde at give dit outfit et ekstra pift.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008177339 Varenummer (SKU): 6942300151981498 Kategori:

Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia**

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia** er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia** online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Sølv roset vedhæng med pink syntetisk safir og zirkonia**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008177339