Tilbud

Sølv vedhæng – dobbelt hjerte m. kæde

Nyd det smukke udtryk af dette sølvhalskæde med dobbelt hjerte på. Det er lavet af rhodineret sølv med en blank overflade, som skaber et elegant look. Det ene hjerte er fyldt med kubiske zirkonia sten, der giver et flot glimt. Kæden er 42+3 cm lang og passer perfekt til enhver lejlighed. Vare nr: 216 082. Giv dig selv eller en anden denne fantastiske halskæde og se smukkere ud i dag.

DKK kr. 427,50
kr. 475,00
Sølv vedhæng - dobbelt hjerte m. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008174857 Varenummer (SKU): 6942301348815121 Kategori:

Sølv vedhæng – dobbelt hjerte m. kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv vedhæng – dobbelt hjerte m. kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Sølv vedhæng – dobbelt hjerte m. kæde er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sølv vedhæng – dobbelt hjerte m. kæde får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sølv vedhæng – dobbelt hjerte m. kæde online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv vedhæng – dobbelt hjerte m. kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Sølv vedhæng – dobbelt hjerte m. kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008174857