Tilbud

Sølv vedhæng – hjerter 18 mm inkl. kæde

Flot og udtryksfuldt sølv hjerte vedhæng med kæde fra Siersbøl. Kæden og vedhænget er lavet af rhodineret sølv med en blank overflade, som skaber et flot udseende. Stenene er flotte kubiske zirkonia sten i en størrelse på 18 mm. Dette er et must-have for enhver, der søger et elegant vedhæng, der skiller sig ud. Varenummer: 245 086. Kædens længde er 42+3 cm.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Sølv vedhæng - hjerter 18 mm inkl. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008271419 Varenummer (SKU): 6942301105275191 Kategori:

Sølv vedhæng – hjerter 18 mm inkl. kæde

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv vedhæng – hjerter 18 mm inkl. kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Sølv vedhæng – hjerter 18 mm inkl. kæde er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Sølv vedhæng – hjerter 18 mm inkl. kæde får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sølv vedhæng – hjerter 18 mm inkl. kæde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv vedhæng – hjerter 18 mm inkl. kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Sølv vedhæng – hjerter 18 mm inkl. kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008271419