Tilbud

Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde

And offer your customers a unique, stylish product. Dette herlige vedhæng er perfekt til at pynte ethvert look. Lavet i sølv og dekoreret med kubiske zirkonia sten og en syntetisk facetsleben blå safir i midten. Denne eksklusive vedhæng kommer med en rhodineret sølv kæde, der giver det detaljerede udseende, som gør det til et perfekt accessoire til enhver lejlighed. Dette vedhæng fra Siersbøl er et must-have til enhver garderobe. Det vil se fantastisk ud sammen med matchende ørestikkere og vil sikre, at du er klar til ethvert look.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008105066 Varenummer (SKU): 6942300649654550 Kategori:

Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. blå safir incl. kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008105066