Tilbud

Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde

Smuk sølv vedhæng fra Siersbøl, inkluderet med en elegant og rhodineret sølvkæde. Vedhænget er udsmykket med glitrende kubiske zirkonia sten og en syntetisk facetsleben pink safir, som giver et smukt og glamourøst udtryk. Det matcher perfekt med de matchende ørestikkere. Kæden har en længde på 42+3 cm og er af et professionelt kvalitet.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siersbøl
EAN: 5711008105073
Varenummer (SKU): 6942300648468629 Kategori:

Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Sølv vedhæng m. zirkonia og synt. pink safir incl. kæde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008105073