Tilbud

Sølv vedhæng med hjerte og blomst**

Giv din lille prinsesse pige det perfekte smykke med dette smukt rhodinerede sølvvedhæng med et hjerte- og blomstmotiv. Kæden har en længde på 38 cm og er lavet af høj kvalitet sølv, som vil holde i mange år. Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at købe matchende øreringe, så hun kan føle sig som en ægte prinsesse.

DKK kr. 250,00
kr. 450,00
Sølv vedhæng med hjerte og blomst**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008175120 Varenummer (SKU): 6942301537932291 Kategori:

Sølv vedhæng med hjerte og blomst**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv vedhæng med hjerte og blomst** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv vedhæng med hjerte og blomst** er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Sølv vedhæng med hjerte og blomst** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Sølv vedhæng med hjerte og blomst** online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv vedhæng med hjerte og blomst** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Sølv vedhæng med hjerte og blomst**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008175120