Tilbud

Sølv vedhæng med pink blomst 8mm**

Giv din lille prinsesse et smykke, hun kan bære stolt og blive bemærket med. Sølv vedhænget med en smuk pink blomst er lavet af rhodineret sølv, som er af særdeles god kvalitet. Kæden er justerbar og har en længde på 38+5 cm, så det passer perfekt. Der er også mulighed for at få matchende øreringe til, så hun kan bære et flot sæt. Køb dette smukke smykke og giv din pige det fineste udtryk.

DKK kr. 200,00
kr. 275,00
Sølv vedhæng med pink blomst 8mm**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008258267 Varenummer (SKU): 6942301391480192 Kategori:

Sølv vedhæng med pink blomst 8mm**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv vedhæng med pink blomst 8mm** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv vedhæng med pink blomst 8mm** er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sølv vedhæng med pink blomst 8mm** får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Sølv vedhæng med pink blomst 8mm** online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv vedhæng med pink blomst 8mm** uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Sølv vedhæng med pink blomst 8mm**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Nordahl Andersen

EAN

5711008258267