Tilbud

Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde

Giv dit barn et smukt symbolsk sæt med denne elegante halskæde til børn. Denne kæde har tre vedhæng, et anker som symboliserer tro, et hjerte der symboliserer kærlighed og et kors som symboliserer håb. Vedhængene er 20 mm i højden, og kæden har en længde på 38 + 2 cm for ekstra justering. Denne halskæde er et smukt symbol på kærlighed, tro og håb som dit barn vil bære stolt.

DKK kr. 445,00
kr. 495,00
Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde
5
DKK kr. 495,00
Nordahl Andersen Halskæde med Tro, håb & kærlighed
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008147936 Varenummer (SKU): 6942301527699360 Kategori:

Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Sølv vedhæng med tro, håb og kærlighed med kæde. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008147936